Over Elles Mulder

Welkom op mijn website! Mijn naam is Elles Mulder, 18 jaar en eerstejaars studente Journalistiek op Hogeschool Windesheim in Zwolle. De reden dat ik deze website heb opgericht is om potentiële opdrachtgevers mijn werk te laten zien. Ik heb veel passie voor de journalistiek, daarom wil ik er meer over leren door ervaring op te doen.

Hoewel ik vorig jaar mijn vwo-diploma heb gehaald, heb ik gekozen voor het hbo. Op de universiteit miste ik het gedeelte waarin je praktijk krijgt. Bij mijn opleiding leer je door te doen met behulp van huiswerkopdrachten of praktijkweken. Dat sprak mij het meest aan. Dat is immers wat zo leuk is aan journalistiek! Na deze opleiding wil ik misschien nog een (aantal) jaar universiteit doen in de richting van de media. Ik denk namelijk dat journalisten over een aantal jaar overweg moeten kunnen gaan met bewerkingsprogramma’s én de media!

Ik zou mezelf omschrijven als een hardwerkende en gedreven meid. Als ik iets wil, dan ga ik er met de volle 110% voor. Mijn doel is om zo snel mogelijk een productie te leveren met goede kwaliteit. Daarbij is wel mijn motto: kwaliteit boven kwantiteit. Toch vind ik beide ontzettend belangrijk binnen de journalistiek. Daarnaast ben ik ook erg leergierig en nieuwsgierig. Als ik benieuwd ben naar een onderwerp, kan ik me er uren in verdiepen.

Schrijven is één van mijn favoriete onderdelen wat betreft journalistiek. Dat doe ik namelijk al jaren. Zo heb ik al vier jaar een blog waarop ik twee keer per week een artikel plaats. Dit is niet nieuws gerelateerd maar gaat voornamelijk over mijn hobby’s en persoonlijke leven. Ook daarvoor heb ik al heel wat opdrachten gekregen. Maar schrijven is niet het enige waar ik me mee bezig wil houden. Filmen, monteren, fotograferen, mobiele journalistiek en sociale media (crossmediaal) vind ik ook erg interessant!